Вчера Продължаваме Промяната“ получи втория проучвателен мандат за съставяне на правителство. Председателят

...
Вчера Продължаваме Промяната“ получи втория проучвателен мандат за съставяне на правителство. Председателят
Коментари Харесай

Кога ще върне ПП втория мандат

Вчера „ Продължаваме Промяната “ получи втория изследователски мандат за сформиране на държавно управление. Председателят на парламентарната група Андрей Гюров съобщи, че те работят върху състава на кабинета и структурата, които да показват, в случай че в петък получи поддръжка за проекта на декларация за национални цели и задания пред 48-ото Народно заседание.

Той съобщи, че в случай че в петък не бъде подкрепена декларацията, най-вероятно Политическа партия ще върне мандата несбъднат. " Това дали ще стане тъкмо в понеделник или вторник, не можем занапред да кажем ", разясни депутатът, представен от Българска телеграфна агенция. По думите му има опция до петък да се обсъдят промени в декларацията. Той уточни, че може да има и оферти, които да се създадат от пленарната естрада. 
-->
На уточняващо запитване за министри, Гюров сподели: " На този стадий не приказваме с нито една от партиите за министри, сега напъните са съсредоточени върху декларацията и полемиката, която ще се организира в петък ".

Той уточни още, че се разискват разновидности, които биха могли да бъдат показани.

" Единственото нещо, което сме споделили до този миг, е, че това държавно управление би трябвало да има явен политически гръбнак, който естествено ще бъде от Политическа партия и сме отворени за оферти и от други партии, които биха подкрепили държавното управление, да предложат хора, които биха били специалисти в своята област ", съобщи също депутатът от Политическа партия.

В програмата за работа на Народното събрание за петък втората точка да е декларацията за цели, импортирана от претендента на Политическа партия за министър председател Николай Денков и група народни представители. Гюров сподели, че задачата е да стане добра полемика и да се откри обединяване за общите за страната цели. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР